HOE WORD JIJ DE

Intercedent van het Jaar 2018?

ARTRA zoekt in 2018 opnieuw de beste intercedent van Nederland. Wie is de beste, de slimste én meest creatieve intercedent van het land? De rol van de intercedent verandert hard. Onder druk van de huidige arbeidsmarkt, nieuwe technologie en verdergaande globalisering worden intercedenten iedere dag uitgedaagd om voor organisaties en werkzoekenden de juiste match te maken. Wij hebben alle inschrijvingen binnen dus de battle kan beginnen!

Ronde 1 - Kennis battle

Ronde 1 - Kennis battle

Tijdens de eerste ronde testen we jouw actuele flexkennis. We voelen je aan de tand over arbeidsrecht, de ABU of de NBBU CAO en sociale wetgeving. Je ontvangt online een toets met 75 multiple choice vragen. De kennis battle vindt plaats in de week van 8 t/m 12 oktober 2018

Ronde 2 - Ben jij AVG Oké?

Ronde 2 - Ben jij AVG Oké?

De deelnemers die als beste uit de kennis battle komen gaan door naar de volgende ronde. Wij gaan in deze ronde jouw AVG kennis testen. Wanneer je de test op de juiste manier doorloopt ontvang je ook nog eens een certificaat dat jij AVG Oké bent! Die heb je dan alvast ''in the pocket''! Deze ronde vindt plaats in de week van 29 oktober t/m 2 november 2018

Finaledag

Finaledag

Ben jij met vlag en wimpel geslaagd voor de kennisbattle en heb jij één van de hoogste scores voor de AVG test? Dan ben jij één van de finalisten! Tijdens de finaledag, donderdag 29 november 2018, zullen er nog 3 rondes plaatsvinden waarin we verschillende competenties zullen testen. We starten met een personal pitch. Daarna zullen er 3 rondes plaatsvinden, namelijk: de escaperoom, speeddates en een mini hackethon. 

De mini hackethon
Kandidaten liggen niet meer zomaar voor het oprapen zoals in de afgelopen jaren. Ze komen niet meer automatisch je vestiging binnen gelopen, reageren ook niet zomaar meer op je vacatures. Als Intercedent van het Jaar ga jij daar verandering in brengen. In deze Mini Hackaton leer je hoe en ga je zelf laten zien hoe jij opnieuw het verschil kan gaan maken.

Escape Room 
Je wordt samen met een aantal andere finalisten ''opgesloten'' in een escape room. Jullie moeten door middel van het zoeken naar sleutels, raadsels, codes een aanwijzingen de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten. Hoe pak jij het aan?