De 7 meest gestelde vragen over de Intercedent van het Jaar verkiezing

Wij geven graag antwoord op de 7 meest gestelde vragen. We merken dat er soms onduidelijkheid is over de Intercedent van het Jaar verkiezing. Mocht je vragen of onduidelijkheden hebben? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar ivhj@artra.nl of te bellen naar 026 333 75 72

1. Is de Intercedent van het Jaar verplicht deel te nemen aan allerlei verplichtingen? 

Wanneer je de prachtige titel als Intercedent van het Jaar krijgt hoef je zeker niet heel het jaar op pad om bij verschillende bedrijven langs te gaan. Het enige wat wij van deze persoon vragen is:

  • Een interview waarin we de Intercedent van het Jaar naar zijn of haar ervaring vragen;
  • Deelname als jurylid bij de Intercedent van het Jaar 2019 verkiezing;
  • In gebruik nemen van een aantal mooie foto's die gedurende de finaledag gemaakt worden;
  • Een mooie reis in te plannen met de reischeque die hij of zij gewonnen heeft!


2. Mag je meerdere deelnemers per organisatie nomineren?

Zeker! Hoe meer deelnemers zich aanmelden des te leuker het wordt. Wanneer er meer deelnemers vanuit een organisatie aangemeld worden is het een leuke onderlinge competitie. Mocht je hulp nodig hebben bij het nomineren? Laat het ons weten, wij denken graag mee!

3. Waarom is het leuk om mee te doen aan de Intercedent van het Jaar verkiezing?

Naast dat het een super competitie is voor jezelf en de organisatie, leer je er ook nog eens heel erg veel van. De eerste twee rondes staan in het teken van kennis. Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de flexbranche? Op de finaledag worden er verschillende competenties getest. Eigenlijk kun je de Intercedent van het Jaar verkiezing zien als een soort ''APK''. Je krijgt gedurende de diverse rondes uitvoerige feedback welke jou helpt om jezelf te verbeteren/ontwikkelen.

  1. Kim Vrolijk - Een sprong in het diepe maar een uitdaging die ik met beide handen aan heb gepakt! Ik vond het een ontzettend leuke ervaring en ik heb ook echt veel geleerd van deze gehele verkiezing.
  2. Saskia Makkink - Toen ik hoorde dat ik genomineerd was voor de Intercedent van het Jaar verkiezing voelde ik me enorm vereerd. Ik, degene die gewoon én met heel veel plezier haar werk doet, mocht meestrijden om de titel van Intercedent van het Jaar. Ik besloot er vol voor te gaan
  3. Stephanie Pront Aronson - Eigenlijk was het hele traject, met als hoogtepunt de finale op 29 november 2017, een feestje. Hoe leuk is het om te laten zien waarom jouw manier van werken en jouw manier van zaken oppakken een titel verdient!
  4. Ela Timar, Intercedent van het Jaar 2017 - Intercedent van het Jaar worden is niet alleen een titel. Het is een bekroning op je werk en je wordt een ervaring rijker. Je leert out of the box te denken en durft uit je comfortzone te stappen.


4. Ik wil graag (meerdere) collega's nomineren, hebben jullie hier hulpmiddelen voor?

Dat hebben wij zeker! We hebben verschillend promotiemateriaal. Heb jij hulp nodig om verschillende vestigingen, medewerkers of managers op te trommelen om deelnemers aan te melden voor deze verkiezing? Wij helpen en denken graag met je mee.
 

5. Waarom zou ik als organisatie mijn medewerkers enthousiasmeren?

Wanneer één van jouw medewerkers in de finale staat krijgt jouw organisatie natuurlijk veel aandacht, wat weer kan bijdragen aan jullie naamsbekendheid. Daarnaast is het een hele goede test voor de medewerkers zelf. De Intercedent van het Jaar verkiezing is dé verkiezing waarbij je kan laten zien waarom jij de beste in de branche bent. Een uniek moment om alles uit de kast te halen. Eigenlijk is het een kroon op het werk wat je dagelijks met veel plezier uitoefent. Het is een spannend traject maar wij willen het vooral ook leuk houden.

Daarnaast wint de Intercedent van het Jaar een reischeque ter waarde van € 1.000,- en krijgt hij of zij een jaar lang de geweldige titel Intercedent van het Jaar 2018! Hoe gaaf is dat!

6. Kan ik Intercedent van het Jaar ook sponsoren?

Dat is zeker mogelijk! Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem contact op met Maaike Donkers 06 107 37 114.

7. Hoeveel tijd kost het gehele traject?

Ronde 1:
In de eerste ronde ga je de kennistest doorlopen. De kennistest wordt een week lang open gezet zodat je zelf kunt bepalen wanneer je de test kunt doorlopen. Gemiddeld ben je hier maximaal 1,5 uur mee bezig. Een mooie mogelijkheid om je kennis te testen!
 

Ronde 2:
De tweede ronde is de AVG e-learning. Naast de theorie die doorlopen moet worden volgt er aan het eind ook een afsluitende toets. Gemiddeld ben je 4 uur bezig om de e-learning te doorlopen. De afsluitende toets neemt maximaal 1 uur in beslag. De e-learning hoeft niet in één dag gedaan te worden. Hier mag je meerdere dagen over doen. De 10 deelnemers die het beste de AVG e-learning hebben gemaakt mogen door naar de finale! De finaledag begint om +/- 13:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Terug naar overzicht