Een sprong in het diepe maar een uitdaging die ik met beide handen aan heb gepakt!

Via Facebook zag ik het bericht voor de intercedent van het jaar verkiezing. Ik dacht meteen, dat lijkt me een leuke uitdaging. Mijn manager tipte mij een dag later ook over deze verkiezing en mede daarom besloot ik om mee te doen. Erg spannend aangezien ik op dat moment pas een paar maanden in dienst was bij Tempo Team. Een sprong in het diepe maar een uitdaging die ik met beide handen aan heb gepakt.


De eerste ronde was de kennisbattle, een flink examen waarbij gelukkig al snel bleek dat ik door was naar de tweede ronde. Dit was het telefonische assessment. Dit was gelijk één van de eerste keren dat ik een klant moest overtuigen om een afspraak met mij in te plannen omdat wij een goede partner zouden zijn voor de openstaande vacatures. Het was een spannend gesprek waarbij ik echt moeite moest doen om tot een afspraak te komen, uiteindelijk lukte dit toch! De derde ronde was een filmpje opnemen waarin ik moest laten zien waarom ik de intercedent van het jaar zou zijn. Door de schaarste in de markt besloot ik de kandidaat overdreven centraal te zetten. Een ontzettend leuk filmpje met dank aan de film crew! 

Het werd pas echt spannend toen ik door mocht naar de finaledag. Yes! De top 10 behaald! Een pitch van een minuut voordragen aan de vakjury en hierna nog in tweetallen een vijftal gesprekken voeren met de vakjury. De sfeer onder de tien finalisten was erg goed te noemen omdat iedereen in hetzelfde schuitje zat. Allemaal leuke mensen die natuurlijk graag wilde winnen.

Rond de avond kwamen alle genodigden binnen. Familie en vrienden van elke finalist waren uitgenodigd, waarbij het echt een leuke en spannende ontknoping werd! Tot slot een gezellige borrel met een hapje.

Ik vond het een ontzettend leuke ervaring en ik heb ook echt veel geleerd van deze gehele verkiezing. Zo heb ik een (nog) groter netwerk opgebouwd binnen Tempo Team doordat veel collega’s mijn filmpje hebben gezien, ben ik buiten mijn comfort zone getreden en heb ik geleerd van de gesprekken en ervaringen van de andere finalisten. Ik kan het daarom iedereen aanraden om mee te doen aan de Intercedent van het Jaar verkiezing 2018!

Groeten, 
Kim Vrolijk

 

Terug naar overzicht