Een verkiezing waarbij je mag vertellen waarom jouw baan de leukste is

Op 20 september 2017 werd ik verrast door Sander van Riel, VRF Advocaten, op kantoor met een grote bos bloemen en een geweldige boodschap.

Door het kantoor Van Riel & Feyli Advocaten en de directie van Yellowstone International was ik genomineerd voor de Intercedent van het Jaar verkiezing 2017. Alleen dat al was reden voor een feestje. Eigenlijk was het hele traject, met als hoogtepunt de finale op 29 november 2017, een feestje.

Hoe leuk is het om te laten zien waarom jouw manier van werken en jouw manier van zaken oppakken een titel verdiend!

De eerste ronde was een pittige kennisbattle. Je kreeg 75 vragen om te kijken hoe goed je daadwerkelijk op de hoogte bent van alle wet- en regelgevingen. Het verlossende telefoontje dat ik door was naar de volgende ronde kwam al snel. Gedurende de volgende ronde, het telefonisch assessment, werd er getoetst hoe je met bepaalde situaties omgaat en hoe je jezelf staande houdt in verschillende situaties. Ook daar kwam ik doorheen!

Om een plek te krijgen in de felbegeerde finale moest iedereen een (origineel) filmpje bedenken waarin je toelicht waarom jij Intercedent van het Jaar 2017 bent! In dit filmpje heb ik mijzelf zo goed mogelijk neergezet. Met behulp van de directie, collega’s, vrienden en familie hebben we een mooi filmpje in elkaar gezet.

Op het moment dat ik het telefoontje kreeg dat ik de finale had gehaald voelde ik mij een winnaar. De finaledag heb ik als één groot feest beleefd. Ik heb veel interessante en leuke mensen ontmoet. Het competitieve tussen de finalisten heb ik die dag niet gevoeld. We hebben de finaledag met elkaar gedaan en zeker niet tegen elkaar. We hebben elkaar gesteund op het moment dat we op moesten voor onze pitch en we hebben elkaar aangevuld bij de speeddates met de jury. De zaal was mooi aangekleed en de sfeer was super!

Het was een intensief traject, maar ik heb iedere seconde genoten. Ik heb continu de support van mijn directie gehad, die het volste vertrouwen in mij hadden.

Ik wens iedereen die dit jaar meedoet veel succes! Blijf dicht bij jouw manier van werken en doen en probeer dit zo goed mogelijk over te brengen. Geniet van deze mooie ervaring.

Veel geluk en vergeet niet te genieten.

Stephanie Pront Aronson
Yellowstone International

Terug naar overzicht