HOE WORD JIJ DE

Intercedent van het Jaar 2018?

Tijdens de finaledag, donderdag 29 november 2018, zullen er nog 4 rondes plaatsvinden waarin we verschillende competenties zullen testen. Wie is dé Intercedent van het Jaar 2018?

Jouw Pitch

Jouw Pitch

We starten na de kennismaking met een personal pitch. Ter voorbereiding op deze pitch van 1 minuut, vragen we je jouw Elevator Pitch voor te bereiden: Waarom ben JIJ de Intercedent van 2018? 

 Speeddates

Speeddates

Voorafgaand aan de Intercedent van het Jaar verkiezing krijgen de finalisten een aantal onderwerpen voorgelegd, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. De vakjury gaat kritisch kijken naar onder andere onderhandelingstechnieken. Daarnaast wordt bekeken in hoeverre je out of the box kunt denken, hoe jij jezelf positioneert in een gesprek en van welke verschillende gesprekstechnieken je toepast. Al met al een mooi moment om al jouw skills te laten zien aan de vakjury! De speeddates wegen voor 20% mee in de eindscore.

Hackathon

Hackathon

Kandidaten liggen niet meer zomaar voor het oprapen zoals in de afgelopen jaren. Ze komen niet meer automatisch je vestiging binnen gelopen, reageren ook niet zomaar meer op je vacatures. Als Intercedent van het Jaar ga jij daar verandering in brengen. In deze Mini Hackathon leer je hoe en ga je zelf laten zien hoe jij opnieuw het verschil kan gaan maken. Voorafgaand aan de hackathon krijg je een korte uitleg van Gordon Lokenberg, expert op het gebied van searchen. Na de korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je krijgt een aantal vragen waar jij het antwoord op gaat zoeken door jouw search kwaliteiten in te zetten. De hackathon weegt voor 20% mee in de eindscore. 

Escape Room

Escape Room

Je wordt samen met een aantal mede finalisten opgesloten in een escape room. Gedurende het spel zal de vakjury observeren. Het oplossen van raadsels, het zoeken naar de sleutel, codes kraken: alles komt aan bod in de escaperoom.

Je krijgt een korte uitleg om vervolgens binnen 30 minuten de puzzel op te lossen. De vakjury gaat vooral observeren: Hoe pakken jullie het met elkaar aan en wat valt er op? Verschillende competenties komen aan bod die wij meenemen in de totaal score. De escape room weegt voor 20% mee in de eindscore.